TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Gündem, Haber 12 Temmuz 2020

TGGD’DEN YÖNETİMİNE TALİMAT GELDİ

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği (TGGD) Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci Kuzgun Ferhat Aydoğan’ın Talimatı ile Halkla İlişkilerden…

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği (TGGD) Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci Kuzgun Ferhat Aydoğan’ın Talimatı ile Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet Demir Lüleburgaz’da bir takım incelemelerde bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=FFdsPg3xAhg

TGGD Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet Demir incelemeleri sonucu açıklamalarda bulundu. Açıklaması şöyle:

”Trakyamızın incisi Lüleburgaz sevdalısı olarak gördüğüm manzara karşısında hayretler içerisindeyim.
Lüleburgaz Çarşıda vatandaşımızın yoğunluk gösterdiği bölgede kanalizasyon kapağından çıkan özellikle geceleri meydana çıkan böcekler oradaki gıda işiyle uğraşan esnaflarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı rahatsız etmekte.
Esnafımız ile yapmış olduğum ziyaretler sonucunda aldığım bilgiler; Lüleburgaz Belediyesine telefon ile yapılan şikayet sonucunda belediyeyi temsilen kişinin verdiği cevap şahsım başta olmak üzere tüm vicdanları rahatsız etmiştir, aldığım bilgiye göre cevap Belediyenin sadece sinek ilaçlaması yapmakta olduğu vatandaşın çözümüne çare üretmediği bu sorunla baş başa bıraktığıdır.
Havaların sıcak olması ile birlikte olası tehlikelere olumsuz sonuçlara örnek vermek gerekirse: insanlar kısa kapri giyiniyor, bu hareketli böcekler insanları ısırsa insan sağlığına zarar verse ve ya orada gıda işiyle uğraşan esnaflarımızın birinin dükkanına girse müşteriler ise böcekleri dükkanda görse işletme sahibinin müşteri kaybının bedelini kim ödeyecek?
Arzum ve talebim Lüleburgaz Belediyemizin biran önce vakit kaybetmeden çarşı içine kanalizasyon kapaklarından mide bulandırıcı rahatsız edici böcekleri imha etmek için ilaçlama yapmasıdır.
İnancım ve ümidim tez vakitte sorunun çözülmesinden yanadır.”

şekerpınar cam filmi çayırova cam filmi çayırova led xenon
ataşehir yağ bakımıataşehir akü değişimiataşehir oto elektrik
Tema Tasarım |
Yazarlar
Video
Galeri