TÜRKİYE GENELİ

KORONA VİRÜS VERİLERİ

VAKA: 0
AKTİF VAKA: 0
ÖLÜM: 0
İYİLEŞME: 0

TÜRKİYE VE DÜNYA ÜZERİNDE KORONA VİRÜS VERİLERİ İÇİN

Ana Sayfa Yazarlar 13.01.2022 7948 Görüntüleme
TBMM Çatısı Altında Terörist İstemiyoruz

TBMM Çatısı Altında Terörist İstemiyoruz

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2017 yılında, Adıyaman kırsalında düzenlediği hava destekli operasyonda öldürülen, PKK’lı terörist Volkan Bora’nın güvenlik güçlerince yapılan cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile birlikte çekildikleri samimi fotoğrafları ortaya çıktı.

Fotoğraflar bize HDP’nin, PKK’nın ta kendisi olduğunu gösteriyor. Ayrıca Semra Güzel teröristle fotoğraf çektirmekle kalmayıp aynı zamanda terör kamplarında zaman geçirdiğini gösteriyor.

Çünkü HDP hiçbir zaman PKK/YPG ilişkisini gizlemedikleri gibi “Biz sırtımızı YPG, YPJ, PYD’ye dayıyoruz ve Apo’nun heykelini dikeceğiz.” dediler.

Türkiye genelinde 5.867.302 vatandaşımızın oyunu alarak meclise giren HDP, Terör odaklarının pençesinden ve içindeki PKK aşkından vazgeçemiyor.

Vatandaşlar oy verirken kendilerini temsil etmesi için seçtikleri milletvekillerinin, gün geçmiyor ki vatan hainleriyle bir fotoğrafları çıkmasın.

HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel’in PKK’lı teröristle çıkan fotoğrafı bardağı taşıran son damla oldu.

Bir de pişkin bir şekilde sevgilisi olduğunu söyleyen vekil ile ilgili fezleke TBMM Anayasa ve adalet komisyonundan oluşan karma komisyona sevk edildi.

Lakin asıl kafa karıştıran ve bizleri düşündüren Millet İttifakı bileşenleri CHP ve İYİ partinin bunları görmezden gelip terör partisi ile ittifak yapması ve bunu inkâr etmedikleri gibi başlıca şunları söylemişlerdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Kürt sorunu meşru muhatap HDP ile çözülebilir.”

Meral Akşener: “Selahattin Demirtaş tahliye olmalı ve HDP, Meclis’te varlığı olan legal partidir. Hukuk karşısında meşrudur.”

Temel Karamollaoğlu: “HDP şu an meşruyken siz aday olan bir kişiyi cezaevinde tutamazsınız. Demirtaş tahliye edilmeli.”

Ali Babacan: “HDP 6 milyon oy aldı. HDP’yi yargı yoluyla engellemek millete saygısızlıktır.”

Ahmet Davutoğlu: “Siyasi partileri kapatmak Türkiye’nin önünü açmaz, toplumsal barışı bozar.”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti CHP ve kendini milliyetçi olarak tanımlayan İYİ parti terör odaklarıyla kol kola olması akıl almaz bir olaydır.

Bu görüntülere sessiz kalandan, görmezden gelenden, iktidar olmak için HDP’nin kayığına binmekten çekinmeyenden Atatürkçü de, Milliyetçi de olmaz.

Yeter bu milleti kandırdığınız. Düşün Atatürk’ün yakasından.

Millet İttifakı yöneticilerinin HDP ile girdikleri ilişki, milli güvenliği dikkate almayan bir şekilde yürütüldüğü görülmektedir.

HDP’nin milli güvenlik sorunu oluşturduğu tüm davranışları Millet İttifakı tarafından göz ardı edilmekte ve yapılan davranışlar meşrulaştırılmaya çalışılmaktadır.

Kim HDP ve PKK’ya sempati besliyorsa, onlarla ortak hareket ediyorsa, kol kola yürüyorsa bu ihanetin, alçaklığın ortağıdır.

Bu ihanetçiler direkt veya dolaylı olarak şehitlerimizin şehadetlerinin sorumlusudur.

TÜRK milleti mecliste terörist istememekte ve bunların bir an önce meclis dışı kalarak gerekli cezaları çekmesini temenni etmektedir.

Yüce TÜRK Devleti her şeye muktedirdir.

Devletimizin gereğini yapacağından ve bu hainlerin hak ettikleri muameleyi göreceklerinden zerre şüphemiz yoktur.

Mecliste de saflar netleşmeli.
Tüm partiler için sınav vakti.

Yazar Hakkında

Adı Soyadı:

Mesleği:


şekerpınar cam filmi çayırova cam filmi çayırova led xenon
ataşehir yağ bakımıataşehir akü değişimiataşehir oto elektrik
Tema Tasarım |
Yazarlar
Video
Galeri